VEMA Schiedam

 

 

 

Binnen VEMA zijn gemiddeld 25 medewerkers werkzaam. VEMA beschikt over een uitgebreide vloot van grondverzetmachines welke inclusief hulpmateriaal en personeel ingehuurd kunnen worden.

Ons bedrijf biedt alle diensten met betrekking tot sloopwerk, grond- weg- en waterbouw, grondverzet, cultuurtechnische werken, diamantboor- en zaagwerk, verhuur van grondverzetmachines, leveringen van grond/zand en bestratingsmaterialen. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland.

VEMA Schiedam BV biedt haar klanten een gevarieerd totaalpakket aan dienstverlening, van sloopwerk tot boren en zagen met diamant. Bij al deze taken staat de wens van de klant én onze drive om elke klant een totaaloplossing te bieden centraal. VEMA Schiedam BV kan dus een project van sloop tot en met het bouwrijp maken van het terrein voor u uitvoeren. En is de bouw eenmaal afgerond, dan kunnen wij het terrein ook inrichten en bestraten.

VEMA Schiedam B.V. biedt haar klanten een uitgebreid totaalpakket aan dienstverlening, waaronder:

Dit diverse takenpakket wordt aangeboden vanuit de visie dat de wens van de klant centraal staat en VEMA Schiedam B.V. een totaaloplossing aan haar klanten wil bieden. Dat wil zeggen dat VEMA Schiedam B.V. een project van sloop tot en met het bouwrijp maken van het terrein voor u kan uitvoeren. Vervolgens kan VEMA Schiedam B.V. na afloop van de bouw ook het terrein inrichten en bestraten.

Wat is het DuurzaamCollectief eigenlijk?

DuurzaamCollectief is een samenwerking van bedrijven met duurzame ideeën. De website dient hierbij als visitekaartje.

DuurzaamCollectief is het samenwerkingsverband van bedrijven die hun inspanningen op duurzaamheid willen combineren. Enerzijds zijn er bedrijven uit de bouw-, infra- en industrie- branches, anderzijds zijn er partijen betrokken die zich bezighouden met het ontwikkelen van oplossingen voor vraagstukken waar duurzamere vormen van energiegebruik centraal staan. Wij vinden het, naast onze hoofdactiviteiten, als onze plicht om op een duurzame wijze werkzaamheden te verrichten. Het DuurzaamCollectief helpt graag andere bedrijven bij het realiseren van hun duurzame doelstellingen!

Een voorbeeld hiervan is de vraag (of moeten we zeggen: schreeuw?) vanuit de maatschappij om de CO2-uitstoot te reduceren. De bedrijven uit de eerstgenoemde categorie heeft hiervoor een enorme behoefte aan arbeidsmiddelen en voertuigen die minder CO2 uitstoten. De andere deelnemers houden zich bezig met concrete oplossingen voor het gebruik van elektrische middelen die gevoed worden vanuit (schonere) bronnen zoals zonne-, wind- en waterkrachtenergie, maar ook uit het gebruik van waterstof als brandstof.

Wilt u met uw bedrijf ook meedenken en meewerken aan een schoner milieu, sluit u dan aan bij het DuurzaamCollectief! U komt zo in contact met zowel bedrijven die met dezelfde vragen zitten, als met bedrijven die oplossingen ontwikkelen voor deze vraagstukken.

Minimaal tweemaal per jaar organiseren wij bijeenkomsten met workshops, lezingen en netwerkmogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met info@duurzaamcollectief.nl, of bel 0412 649844.

Het DuurzaamCollectief ondersteunt bedrijven onder andere bij de vergroting van het gebruik van alternatieve duurzame energiebronnen.

Activiteiten

  • Kennisontwikkeling
  • Kennisdeling
  • Beleidsinformatie

Het DuurzaamCollectief bepleit actief de voordelen van duurzame energiebronnen zoals biobrandstoffen voor de Nederlandse samenleving en economie.

 

Wie kan zich aansluiten?

Alle organisaties en bedrijven die het doel van het DuurzaamCollectief onderschrijven, een professionele relatie hebben met het onderwerp, en de hoge duurzaamheidsambitie onderschrijven kunnen een lidmaatschap aanvragen door een intentieverklaring te ondertekenen.

Kosten

De contributie vastgesteld op € 360,- exclusief btw.

Neem voor meer informatie contact op via info@duurzaamcollectief.nl of bel tijdens kantooruren naar 0412 – 649 844. Ons secretariaat wordt beheerd door een van onze founding fathers, Stefan Schuurkes.

Uiteraard kunt u ook via deze website informatie aanvragen of zelfs direct lid worden!

Onze Partners