VEMA Schiedam

door | sep 20, 2018 |

VEMA Schiedam

Binnen VEMA zijn gemiddeld 25 medewerkers werkzaam. VEMA beschikt over een uitgebreide vloot van grondverzetmachines welke inclusief hulpmateriaal en personeel ingehuurd kunnen worden.

Ons bedrijf biedt alle diensten met betrekking tot sloopwerk, grond- weg- en waterbouw, grondverzet, cultuurtechnische werken, diamantboor- en zaagwerk, verhuur van grondverzetmachines, leveringen van grond/zand en bestratingsmaterialen. We zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland.

VEMA Schiedam BV biedt haar klanten een gevarieerd totaalpakket aan dienstverlening, van sloopwerk tot boren en zagen met diamant. Bij al deze taken staat de wens van de klant én onze drive om elke klant een totaaloplossing te bieden centraal. VEMA Schiedam BV kan dus een project van sloop tot en met het bouwrijp maken van het terrein voor u uitvoeren. En is de bouw eenmaal afgerond, dan kunnen wij het terrein ook inrichten en bestraten.

VEMA Schiedam B.V. biedt haar klanten een uitgebreid totaalpakket aan dienstverlening, waaronder:

Dit diverse takenpakket wordt aangeboden vanuit de visie dat de wens van de klant centraal staat en VEMA Schiedam B.V. een totaaloplossing aan haar klanten wil bieden. Dat wil zeggen dat VEMA Schiedam B.V. een project van sloop tot en met het bouwrijp maken van het terrein voor u kan uitvoeren. Vervolgens kan VEMA Schiedam B.V. na afloop van de bouw ook het terrein inrichten en bestraten.

Onze Partners