Van Boxtel Groep

Wij houden als Van Boxtel Groep namelijk van korte, directe lijnen met onze bestaande en nieuwe klanten. Zodat we een helder inzicht krijgen in wat van ons als Van Boxtel Groep wordt verwacht. Voor het leveren van de juiste diensten, op het juiste moment, op de juiste plek. Maatwerk dus. Dat is onze kracht. Meedenkend gaan en staan we voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Al 75 jaar!

Lees meer…

rij-trucks

 

Grootvader Hein van Boxtel legde in 1938 ‘met paard en wagen’ het fundament onder wat Van Boxtel Groep nu is. Zijn zonen Christ, Harry en Jo bouwden met vereende krachten verder. De derde generatie Otmar, Martijn en Hein geeft inmiddels leiding aan een modern, professioneel en klantgericht familiebedrijf. Dagelijks is een team van zo’n 30 medewerkers deskundig en vakbekwaam aan de slag in de diverse disciplines: transport, grond- en sloopwerk, containerverhuur, recycling en zand- en grindhandel.

Flexibel, gedreven, met passie! Niet vreemd dan ook dat Van Boxtel Groep lokaal, regionaal en (inter)nationaal een erkende gecertificeerde partner is voor bedrijven en overheden. Met kennis van zaken. Met raad en daad. U kunt er op vertrouwen: Van Boxtel Groep sterk in uitzonderlijk werk!

Onze Partners