Van Mun Advies

Van Mun Advies

Van Mun Advies is hèt adviesbureau en opleidingsinstituut voor kwaliteit, arbo (veiligheid en gezondheid) en milieu (KAM).Van Mun Advies ondersteunt organisaties op het gebied van certificering, advies en opleidingen. De relatie met klanten en de medewerkers zijn gericht op de lange termijn. De drie navolgende kenmerken zijn binnen van Van Mun Advies van belang:

Duurzame relaties – Duurzame relaties met medewerkers en klanten zijn voor ons een absolute meerwaarde. De certificering, advies en opleidingen zijn waardevol, omdat die aansluiten op de wensen van de klant. Juist dan zorgen deze diensten voor een betere veiligheid, duurzamere oplossingen en uiteindelijk een winstgevender bedrijf. Kwaliteit is terug te zien in diversiteit. Wij geven bijvoorbeeld ieder jaar een andere invulling op de opleiding BHV herhaling.

Mens centraal – Wij behandelen klanten, medewerkers en leveranciers zoals wij ook behandeld willen worden. Goed luisteren is belangrijk om een pasklare certificering en waardevolle opleidingen of advies te verzorgen. Betrokkenheid, inzet en open communicatie vormen de basis. Juist door goed in te spelen op de uitgesproken én onuitgesproken wensen/eisen van de klant zijn onze diensten waardevol. Klanten krijgen méér dan alleen certificering, advies en opleidingen. Onze klanten zijn duurzamer, winstgevender, veiliger. Van Mun Advies maakt bedrijven duurzamer, winstgevender en veiliger.

Daadwerkelijke integratie – Wij vinden het belangrijk passende oplossingen te bieden die eenvoudig te begrijpen zijn, zodat medewerkers direct aan de slag kunnen. De focus bij klanten ligt op de lange termijn. Want echte efficiency bereik je door klantspecifieke oplossingen te bieden. Op het bedrijf toegesneden certificeringen besparen tijd en werken kostenbesparend voor de klant.

Van Mun Advies integreert oplossingen, waardoor klanten groeien in bewustzijn, kennis en kunde. Dit levert maximale toegevoegde waarde voor de klant. Van Mun Advies zet de mens centraal en zorgt voor passende, efficiënte oplossingen op het gebied van certificering, advies en opleidingen. Het resultaat: Duurzame, veilige en winstgevende bedrijven.

Onze Partners