Van Hout’s Aannemingsmaatschappij BV

Van Hout’s Aannemingsmaatschappij BV is een zelfstandig bouwbedrijf gevestigd in het Brabantse Schaijk, gelegen in de buurt van Uden, Oss en Veghel. Wij staan momenteel al 50 jaar garant voor een solide kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde product. Mede hierdoor kozen in het verleden en kiezen ook vandaag de dag vele opdrachtgevers voor ons bouwbedrijf.

Dagelijks zijn we met een aantal vaste medewerkers actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Daarnaast hebben we rondom ons bouwbedrijf een aantal specialisten / onderaannemers en leveranciers geselecteerd die eveneens aan onze normen en kwaliteitseisen kunnen voldoen. Alleen op deze manier kunnen we het gewenste resultaat en bouwwerk realiseren.

Samen met u werken we aan de realisatie van een zo perfect mogelijk uitgevoerd bouwwerk. We luisteren goed naar uw wensen en wij hebben in onze organisatie korte communicatielijnen waardoor wij op al uw vragen of wensen snel en direct kunnen reageren.

Het traditionele en ambachtelijke werk van ons bouwbedrijf wordt uitgevoerd in een positieve en gemoedelijke sfeer. Dat gevoel wordt door al onze medewerkers als zeer prettig ervaren. Door onze no-nonsense aanpak, de praktische, klantvriendelijke en servicegerichte instelling hebben we een uitstekende naam opgebouwd.

Van Hout bouwt met gevoel voor kwaliteit!

www.vanhout-schaijk.nl
0486 – 462554

Onze Partners