Van Boekel Groep

Van Boekel is een familiebedrijf dat in 1964 is opgericht door Dhr. Jan van Boekel. Gedurende het laatste decennium heeft Van Boekel zich gespecialiseerd in cultuur-, civiele- en betontechnieken en utiliteitsbouw. De projecten welke Van Boekel aanneemt zijn in Nederland, Duitsland, België en in het Caribisch gebied. Van Boekel blinkt uit in de grote complexe projecten. Met een team van meer dan 100 ervaren en enthousiaste medewerkers werken Van Boekel met een gezonde mix van passie, lef en kennis aan complexe opdrachten. Steeds weer wordt voor de opdrachtgever het optimale gehaald in economische, planningstechnische en duurzame zin. Veelal Best Value Procurement en EMVI aanbestedingen op basis van Design & Build behoren tot onze specialiteiten, maar ook voor traditionele aanbestedingsvormen is Van Boekel uw aannemer. Door onze compacte organisatie en vaste kern van hoogwaardige vakmensen en eigen materieel, zal ook op het onderdeel prijs niet snel het onderspit gedolven worden. Het gros van de opdrachten wordt echter verworven door het hoogwaardige kennisniveau. Vakkennis maakt ons aannemer.

Uitblinken in complexiteit: hoe complexer, hoe beter! De vijftig jaar ervaring en specialisatie van Van Boekel komt pas echt tot zijn recht bij complexe projecten.

 

Van Boekel wil samen met u werken aan de wereld van morgen. Dit willen wij bereiken door te werken aan projecten welke de buitenruimte een hoogwaardige kwaliteit geven. De Kwaliteit van het eindproduct is immers bepalend voor het succes van uw project.

Van Boekel heeft vanuit zijn werkzaamheden veel affiniteit met de omgeving en hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen. Zorg voor onder andere het milieu speelt dan ook een belangrijke rol in de kernwaarden van ons bedrijf. Zo zijn we ISO 14001 gecertificeerd (milieumanagementcertificaat), zijn we in het bezit van de CO2 prestatieladder niveau 5 en daarnaast hebben we met veel van onze projecten al invulling gegeven aan social return.

Op het gebied van social return werken we per project samen met de desbetreffende gemeente aan het creëren van werkgelegenheid, opleiding en werkervaring voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kunnen leerlingen zijn maar ook mensen met een beperking of mensen uit de werkeloosheidswet. Ons doel is mensen langere tijd aan werk helpen met ook mogelijkheden tot werk als het project zelf afgelopen is. Daarnaast steunen we diverse maatschappelijke projecten en maken we zeer regelmatig gebruik van SW bedrijven.

Van Boekel vindt milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Ons beleid is erop gericht om onze milieubelasting te verlagen en milieu-incidenten te voorkomen. Om dit te realiseren is van Boekel sinds 2010 gecertificeerd conform de ISO 14001 en sinds 2012 in het bezit van het certificaat CO2-bewust niveau 5 .

Onze Partners