Trooi

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen, beschikkend over diverse certicaten. Trooi is Groenkeur gecertificeerd.

Sinds 2018 levert Trooi, naast de groenvoorziening, kwaliteitspersoneel en -materieel aan opdrachtgevers werkzaam aan infra en spoor. Trooi is gespecialiseerd in het plaatsen van veiligheidshekwerken en groenonderhoud langs de Nederlandse spoorbanen. Stratenmakers en grondwerkers ondersteunen bij de aanleg van glasvezel of bestrating van overwegen en perrons.

Daarnaast hebben wij European Treeworker en personeel met spuitlicentie en DLP. Alle medewerkers hebben een DVP-pas om te kunnen werken op ProRailterrein. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden graag startende hoveniers en andere vakmensen op voor ons mooie werk.

Trooi is efficiënt georganiseerd. Dit is prettig voor u en voor ons, want dankzij de korte lijnen komen we snel ‘to-the-point’ en weet u vlot en exact wat wij voor u kunnen betekenen. Na een gesprek over de wensen van de klant worden de scherpe offertes snel geleverd. De lijnen zijn kort, het werk is goed. Kortom: Trooi regelt uw groenvoorziening.

  TROOI OP GROEN

  Vakkennis en –kunde, daar draait het bij ons om. Vragen op het gebied van groen en groenbeheer, terrein en projecten, beantwoorden wij met een duurzame oplossing. Op maat. Want iedere situatie is anders. Wij zijn de aannemer op groengebied, die zich opstelt als partner. Dat verwachten we ook van onze relaties. Dit zijn onder meer (semi-)overheden, bedrijven, projectontwikkelaars, verenigingen van eigenaren en particulieren. Wij zetten deze vakkennis en –kunde landelijk in, waarbij prijs en kwaliteit hand in hand gaan.

  Standaard, daar doen we niet aan. Aan innovatie wel. Onze medewerkers weten wat ze doen en leveren kwaliteit. Bekwaam, gemotiveerd, loyaal en betrouwbaar, zijn op hen en op Trooi van toepassing. Natuurlijk streven wij een gezond rendement na. Om te kunnen groeien en een gezonde, optimale werkomgeving te kunnen bieden aan ons team.

  Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!

  WAAROM TROOI?

   Deskundig advies op maat.
   Geschoold en gecertificeerd.
   Deskundig en ervaren.

  Via de prestatieladder van SKAO kan een CO2 bewust certificaat behaald worden waarmee aangetoond wordt in hoeverre het beleid is doorgevoerd in de organisatie. Er wordt hierbij gekeken naar de vier onderdelen inzicht, CO2reductie, transparantie en initiatieven.

  Trooi (de Braniemakers): CO2 prestaties

  Hieronder kunt u de CO2-inventarisatierapporten van Trooi (als onderdeel van De Braniemakers) van de afgelopen jaren downloaden:

  Telkens zal in maart onze rapportage over het gehele jaar, en medio september onze rapportage over het 1e semester verschijnen, helaas beschikken wij niet eerder over alle benodigde cijfers.

  Januari-December 2020

   

  www.trooi.nl

  Onze Partners