Ferross Staalbouw

Ferross Staalbouw biedt een uitgebreid programma in bouwen met staal. Staalconstructies van sportgebouwen, scholen, winkelcentra, hallen en bordessen zijn bij ons in goede handen. Het volledige traject van vergunning, ontwerp, berekening, tekening, productie, coating en montage kan door ons worden verzorgd.

Centraal voor al onze activiteiten staat de wens van de klant. Onze uitgangspunten zijn daarbij flexibiliteit en een integrale inzet. Middels verregaande automatisering, doorlopen de projecten het gehele proces. Bij Ferross Staalbouw zijn circa 50-60 medewerkers in dienst.

Ferross Staalbouw heeft als missie oplossingen en maatwerk te bieden op het gebied van staalconstructie. We staan bekend als goede staalbouwer, we hebben de kennis en kunde in huis – en willen ons positioneren als bouwmanager en een marktaandeel verwerven door het bieden van totaaloplossingen.

Wij willen toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgevers en (onder)aannemers en met beiden een langdurige relatie aangaan. Wij doen dit binnen een resultaatgerichte organisatiecultuur, waarin creativiteit, vakmanschap en ‘doen wat we beloven’ centraal staan.

Het is ons doel toonaangevend te zijn door beter te presteren en een hogere graad van vakmanschap te bereiken. Deze doelstelling trachten wij onder meer te realiseren door de inzet van een flexibel allround inzetbaar team van vakmensen.

Onze Partners