Batec betonrenovatie

Met ruim een halve eeuw ervaring durven we onszelf dé specialist in betonreparatie te noemen. En dan vertellen we nog maar een deel van het verhaal. Want Batec herstelt bijvoorbeeld ook staal-, hout- en metselwerkconstructies. Ons vak is een bijzondere discipline in de bouw. We lopen er al jaren in voorop en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Sterker nog: we werken mee aan die ontwikkelingen.

Wanneer Batec

 

Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers
Vanzelfsprekend beschikken we zelf over het specifieke materieel dat nodig is om ons brede dienstenpakket uit te kunnen voeren. Maar dat is niet wat ons maakt tot wat we zijn. Ons succes danken we aan onze ervaren en gemotiveerde medewerkers. Nieuwe medewerkers leren naast een gedegen opleiding van ervaren collega’s de kneepjes van het vak. En ook die ervaren collega’s worden onafgebroken bijgeschoold. Ze beschikken over alle diploma’s en certificaten die voor hun werk van belang zijn.

Een gedegen voorbereiding
Niet alleen de uitvoering maar ook de voorbereiding van een project is van groot belang voor het eindresultaat. De schade aan uw betonnen, metselwerk stalen of houten constructie wordt vakkundig opgenomen en beoordeeld door één van onze ingenieurs  of betononderhoudskundigen. Na een duidelijk uitgebrachte offerte worden de werk en veiligheidsplannen gemaakt en kunnen de werkzaamheden worden ingepland. Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden begeleid door een ervaren voorman en uitvoerder.

Wilt u ontzorgd worden?
We horen het steeds vaker opdrachtgevers hebben het druk en willen ontzorgd worden maar natuurlijk wel op de hoogte blijven. Ze willen zich niet druk hoeven te maken over de vergunningen, het opnemen van schades en het op de hoogte brengen van omwonenden of gebruikers etc. Wel willen ze weten wat er met hun geld gebeurd. Batec regelt alles zelf en houd u als opdrachtgever goed op de hoogte door het organiseren van bouwvergaderingen en inzicht te geven in voortgangsplanningen ondersteund met duidelijke rapportages en foto’s.

Gecertificeerd
Batec beschikt over alle benodigde certificaten om de werkzaamheden veilig, kwalitatief en met een goed hart voor het milieu tot een goed einde te brengen.

  • Management-systeemcertificaat, op basis van NEN-EN-ISO 9001:2015
  • KOMO proces-certificaat, zoals gesteld in de Beoordelingsrichtlijn BRL 3201 Deel 1 en Deel 2 d.d. 01-01-2017.
  • Managementsysteem-certificaat, op basis van Veiligheids Checklijst Aannemers VCA**, versie 2017/6.0
  • Managementsysteem-certificaat, op basis van FSC® Chain of Custody.
  • SCL Veiligheidsladder.

Verder werkt Batec op dit moment aan de CO2 ladder, nog dit jaar willen wij onze CO2 uitstoot in beeld hebben en komen met een plan om de uitstoot te verlagen.

Onze Partners