CapGeminiEngineering

CapGeminiEngineering is wereldwijd leider op het gebied van R&D en Engineering dienstverlening. Wij laten ons leiden door innovatie en onze drijfveer het leven steeds makkelijker te maken. Bij CapGeminiEngineering krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan projecten afkomstig uit een zeer divers en multisectorieel portfolio van meer dan 200 klanten! Met meer dan 45.000 collega’s in meer dan 30 landen, ben je in één klap onderdeel van een internationale community van technische experts. Samen brengen we elke dag veel kennis en knowhow, en helpen we onze klanten in het ontwikkelen van hun nieuwste producten en diensten. Hiermee creëren we de leefwereld van morgen.

Al meer dan 30 jaar levert CapGeminiEngineering expertise op het gebied van lucht- en ruimtevaart, automotive, defensie, scheepvaart, energie, financiën, life sciences, infrastructuur en telecommunicatie. CapGeminiEngineering geldt vandaag de dag als dé onbetwiste wereldleider in R&D en Engineering dienstverlening na de overname van Aricent. We bieden onze klanten een ongeëvenaarde waarde propositie om hen tegemoet te komen in hun transformatie- en innovatiebehoeften. Om de producten en diensten van morgen te creëren, werken we samen met hen aan de gehele product lifecycle; van het allereerste concept tot aan de daadwerkelijke productie. In totaal genereerden Altran en Aricent in 2017 een omzet van € 2,9 miljard, met ongeveer 45.000 werknemers in meer dan 30 landen.

In Nederland is CapGeminiEngineering actief voor en bij het neusje van de zalm dat ons land te bieden heeft. Grote spelers zoals onder andere ASML, Philips, VDL, Thales en TomTom kunnen we met trots rekenen tot onze klantenportefeuille. Uiteraard is de Brainport-regio goed vertegenwoordigd, maar ook het in oosten, midden en westen van het land lopen er mooie projecten waar elke Engineer of Business Consultant aan een complexe uitdaging kan werken.

 

 

Onze Partners