DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Roy Verstegen

geplaatst op: 01-11-2017 Roy Verstegen

Als veelzijdig aannemingsbedrijf met meer dan 30 medewerkers zijn we al meer dan 12,5 jaar op verschillende terreinen actief. In de zakelijke en particuliere markt en bij kleine en grote projecten, zoals de complete inrichting van openbare terreinen. We hebben altijd ideeën en (maatwerk) oplossingen  en hechten veel waarde aan goede projectbegeleiding. En  door gebruik te maken van de beste machines, de meest geschikte materialen en de inzet van échte vakmensen kunt u altijd op ons vertrouwen. 

 

Ook voor de aankoop van diverse soorten onkruidvrije voegmortels bent u bij ons aan het juiste adres. Eenvoudig te verwerken, waterdoorlatend en milieubesparend. Met mooi straatwerk dat ook gemakkelijk schoon te houden is!