DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Nipa Milieutechniek

geplaatst op: 13-11-2017 Nipa Milieutechniek

NIPA milieutechniek b.v. is in 1995 opgericht door Henk van Haalen. Relatief klein begonnen in Rosmalen is NIPA milieutechniek b.v. door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan expertises. Waaronder:

milieutechnisch bodemonderzoek
saneringsbegeleiding
akoestisch onderzoek
flora- en fauna quickscans
hemelwaterinfiltratieadvies
bestemmingsplan-coördinatie
advisering WABO-vergunningen
energiebesparingsadvies

In 2007 hebben we de deuren geopend van een nieuw pand aan de Landweerstraat-Zuid 109 in Oss. Inmiddels hebben we een stevige positie verworven op het vlak van de milieuadvisering.

NIPA milieutechniek is tevens een van de medeoprichters van de branche vereniging VVMA.

In 2012 is NIPA milieutechniek b.v. gefuseerd met het bedrijf Archimil, Architecten en milieuadviseurs, in 2003 opgericht door de heren Olaf Duisters en Bas van den Bosch. Inmiddels heeft Henk van Haalen al zijn aandelen aan hen verkocht. Hoewel beide bedrijven momenteel nog onder hun eigen naam werken vormen zij toch één geheel.

Ons team van meer dan 20 adviseur en medewerkers staan niet alleen voor u klaar, maar ook voor de mensen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. Vanuit onze visie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen steunen wij nog steeds van harte Stichting Hulphond en de Duchenne Heroes.