DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Nieuwe leden!

geplaatst op: 01-11-2017 Nieuwe leden!

Sinds kort zijn er weer twee nieuwe leden bij gekomen bij ons DuurzaamCollectief!

Wij verwelkomen Aannemingsbedrijf Roy Verstegen en Buitenhuis Boskoop en zien uit naar hun bijdragen aan onze bijeenkomsten.

De eerlijkheid gebied wel te zeggen dat in verband met meerdere afzeggingen de bijeenkomst van dit najaar is verzet naar het begin van 2018. Meer informatie hierover zullen de leden binnenkort krijgen.