DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Hybride of zelfs volledig elektrische mobiele hijskraan!

geplaatst op: 07-11-2017 Hybride of zelfs volledig elektrische mobiele hijskraan!

OSS - Hijskraanfabrikant Spierings uit Oss heeft als eerste bedrijf ter wereld een hybride mobiele hijskraan gebouwd. De kraan is volledig elektrisch aangedreven, waardoor hij emissievrij rijdt en dus geen CO2 uitstoot. Het gevaarte kan stil zijn werk doen en geruisloos de stad in- en uitrijden. Alleen op de snelweg maakt de hijskraan SK487-AT3 City Boy gebruik van een kleine dieselmotor.

De eerste hybride mobiele kraan is speciaal ontwikkeld voor een stedelijke omgeving waarin de eisen aan het milieu steeds hoger worden. De kraan is inklapbaar. De onderwagen wordt elektrisch aangedreven waardoor er naar de plaats van bestemming kan worden gereden zonder gebruik van een verbrandingsmotor. Omdat de onderwagen slechts tweeënhalve meter breed is, kan beter worden gemanoeuvreerd op smalle wegen en in drukke steden.

Eigen accupakket
Eenmaal daar kan de kraan aan het netstroom worden aangesloten. Mocht er geen stroom zijn, kan de City Boy enkele uren op zijn eigen accupakket hijsen.