DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Groene tijdelijke stroom

geplaatst op: 12-09-2016 Groene tijdelijke stroom

GoodFuels en Bredenoord versnellen markt groene tijdelijke stroom

Na de introductie van groene festivalstroom eerder dit jaar tijdens Noorderslag, heeft de samenwerking tussen Bredenoord en GoodFuels een ‘groene stroom' aan nieuwe klanten opgeleverd. Zo hebben onder andere Dekmantel, Mysteryland en Welcome to the Future gekozen voor deze oplossing. Hiermee lijkt de trend van verduurzaming van festivals opnieuw een stap gemaakt te hebben. In het totaal hebben alleen deze drie festivals afgelopen jaar al ca. 32 500 kg CO2-emissie bespaard.

Dit jaar gaan GoodFuels en Bredenoord hun samenwerking uitbreiden door de introductie van het Groene Stroom plan. Dit biedt in drie stappen een duurzame mobiele stroomoplossing. In stap 1 bepaalt Bredenoord samen met de klant wat het stroomverbruik zal zijn. In stap 2 worden brandstofbesparende combinaties ingezet, zoals ESavers of powermanagement. In stap 3 worden de aggregaten voorzien van renewable diesel van GoodFuels. Op deze manier ontstaat een brandstofefficiënte en extreem duurzame oplossing waarbij de CO2 emissies maximaal gereduceerd kunnen worden. Deze oplossing wordt ingezet op verschillende plaatsen zoals op festivals en in de bouw.

Snel een groene oplossing

Jeroen van Heiningen, managing director Road & Rail bij GoodFuels: "Wij zien sinds dit jaar een sterke stijging in de interesse naar groene tijdelijke stroom, opgewekt met renewable diesel. Onze verwachting is dat groene festivalstroom meer en meer de standaard gaat worden en een vereiste gaat worden vanuit vergunningverleners. Samen met Bredenoord kunnen wij snel een groene en  betrouwbare oplossing bieden". 

Margien Storm van Leeuwen, manager New Business. "De combinatie van een hybride en zuinige stroominstallatie én de renewable diesel leveren wij samen met GoodFuels betrouwbare stroom met een zo laag mogelijk brandstofverbruik en een maximale  reductie van CO2-emissie."

 

bron: www.aandrijvenenbesturen.nl