DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Dusopa

geplaatst op: 01-06-2017 Dusopa

Dusopa onderzoekt uw energiebesparingsmogelijkheden en adviseert u hierover.                                                                       

Indien van toepassing vragen wij ook de subsidies aan. U bespaart hiermee duizenden euro’s op uw investering.

 Voor bedrijven kunnen wij een volledige energiescan verzorgen waarbij het verbruik van (aard)gas, electriciteit, warmte en  brandstof in kaart wordt  gebracht. Voorts inventariseren wij welke energie besparingsmaatregelen u reeds heeft ingevoerd    en welke verplichte maatregelen op grond van het  Activiteitenbesluit nog moesten worden toegepast.