DuurzaamCollectief

Voor alle bedrijven die op een duurzame wijze werken is DuurzaamCollectief geschikt. Deze samenwerking biedt u de mogelijkheid om uw inspanningen en de inspanningen binnen de keten/branche op het gebied van milieu en duurzaamheid zichtbaar te maken.

DuurzaamCollectief zal zorgen voor de publicatie van uw nieuws, beleidsstukken, branche afspraken, notulen vergaderingen met concullega's, enzovoort. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in relatie met Bevoegd Gezag en/of certificering(en). Tevens hoeft uw eigen website niet continu aangepast te worden en wordt deze niet onnodig vervuild. Een link naar deze website is dan al voldoende.

De kosten bedragen: € 360,- exclusief BTW per jaar. Ook lid worden? Bel 0412 - 649 844 of klik hier en registreer direct!

>>>

Buitenhuis Boskoop

geplaatst op: 01-11-2017 Buitenhuis Boskoop

Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in aanleg en onderhoud

De aanleg en het onderhoud van groenprojecten: dat is ons vak. Al meer dan 40 jaar, en we genieten er nog steeds van. We dragen graag bij aan een zakelijke of openbare buitenruimte met representatief groen. Een omgeving waarin uw medewerkers zich thuis en uw bezoekers zich welkom voelen. Een verzorgde buitenruimte: ze versterken uw uitstraling als organisatie.

Als groenvoorziener werken we voor bedrijven, overheden, instellingen en andere organisaties. Met ons team medewerkers kunnen we grote projecten aan. Maar we zijn ook klein genoeg om dicht bij u te staan. Onze groenmedewerkers voeren hun taken uit onder leiding van een meewerkend voorman. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw groen en denken liever in resultaten dan in taken of werktijden. Of het nu gaat om praktische zaken of beheersaspecten, onze medewerkers denken met u mee. Door hun proactieve werkhouding is het groenonderhoud voor u een zorg minder.

We beschikken over de kennis, de kwaliteit en het materieel dat u van een professionele groenvoorziener mag verwachten. Zo zijn we VCA-, Groenkeur- en ISO 9001-gecertificeerd. We beschikken over voldoende materieel om projecten snel en flexibel uit te voeren.